26.05.2011.

Nova Salona 38

Nova Salona 38 rezultat je spoja inovacija, moderne tehnologije i materijala visoke kvalitete, kao i iskustva stečenog izradom prijašnjih modela, od 34 do 60 stopa.

Salona 38

Svaka Salona je rezultat timskog rada vanjskih i internih dizajnera kao što su J&J, Jason Ker (optimizacija kobilice), mnogi olimpijski i profesionalni jedriličari, dizajneri interijera i najvažnije; postojeći korisnici Salona jedrilica.

Salona 38

Svi ti ljudi imali su jednostavan cilj – da dizajniraju i izrade kompetitivnu brzu jedrilicu koja može pobjediti u svakoj regati, ali i istovremeno imati nekomprimitiranu udobnost i sigurnost prilikom krstarenja. Osim ovih karakteristika koje moraju biti prisutne na svakoj Salona jedrilici, nova Salona 38 ima još jedan vrlo težak zadatak – biti bolja od dosadašnjeg najprodavanijeg modela Salone 37 (Europski, i US Yacht brod godine).

Salona 38

Nova Salona 38 biti će predstavljena u srpnju ove godine, gdje će je Dean Barker (skiper Emirates Team NZ- America’s Cup i vlasnik Nexusa) testirati i ujedno promovirati novi odnos između Salone i Nexusa. Nexus će Salonu opskrbljivati elektronskom opremom za “ready to sail” paket. Cijena nove Salone 38 kreće se od 129.500 eura (cca 964.000,00 kn).

: Pogledajte ostale vijesti iz svijeta nautike :

Bookmark and Share

facebookyou-tube
oldtimer club