13.01.2011.

Hrvatske jedrilice Salona

Za Hrvatski brod godine nominirane dvije Salone

Nakon brojnih međunarodnih priznanja, ove godine u izboru za hrvatski brod godine u organizaciji web portala Naucat nalaze se dva nova modela AD Boats-a, Salona 41 i Salona 44. Prestižne nagrade dodijeljivat će se za vrijeme nautičkog sajma u Zagrebu u veljači 2011.

salona

Osim prisutnosti na hrvatskom dijelu Jadrana koja raste iz godine u godinu, u slijedeće dvije godine očekuje se da će modeli Salona popuniti i flote brojnih iznajmljivača plovila za koje AD Boats nudi posebne uvjete pri kupnji plovila. Nominacija za brod godine u Hrvatskoj posebno nam je važna za tvrtku AD Boats, jer bi potencijalni kupci na ovim prostorima dobili još jednu potvrdu kvalitete brenda Salona.

salona

London i Dusseldorf u znaku Salona

Na siječanjskim međunarodnim nautičkim sajmovima u Londonu i Dusseldorfu, Salona će ponovno biti predstavljena u pravom svjetlu. Britanskim ljubiteljima jedrenja predstavit će se Salona 44, a u Dusseldorfu će društvo Saloni 44 praviti Salona 41, model koji prirodno slijedi duh četrdeset četvorke, ali u nešto intimnijem izdanju. Prilika je to da se brojni internacionalni prijatelji Salone kao i oni koji to još nisu upoznaju s trenutačnom ponudom brodogradilišta, ali i pozitivnim trendovima u gradnji plovila koja već danas opravdavaju epitet najbolje investicije u segmentu performance cruisera u veličinama od 34 do 44 stope, dok je nezaobilazna tema Dusseldorfa predstavljanje projekta Salone 60 koja označava novu eru u proizvodnji plovila AD Boatsa.

salona

Francuski poljubac za Salone

Salona se po prvi put na sajmu u Parizu predstavila kao samostalni izlagač, a na štandu je bila izložena Salona 41, najnoviji model hrvatskog proizvođača jedrilica. Atraktivan nastup donio je mnogobrojne kontakte s francuskim ljubiteljima jedrenja, a kao šlag na kraju sajma došla je i narudžba za pet novih jedrilica od strane jedne od najstarijih svjetskih škola jedrenja osnovane 1947. godine kroz čije programe godišnje prođe preko 15.000 učesnika.

: Pogledajte ostale vijesti iz svijeta nautike :

Bookmark and Share

facebookyou-tube
oldtimer club