07.01.2010.

Garmin u Hrvatskoj dobio titulu Superbrand

Najveći svjetski proizvođač uređaja za satelitsku navigaciju, tvrtka Garmin International, zahvaljujući dugogodišnjem trudu domaćeg zastupnika, tvrtke Navigo Sistem d.o.o., proglašena je Superbrandom na Hrvatskom tržištu.

garmin superbrand

Superbrands organizacija odabire najbolje marke koje se ističu odličnom percepcijom potrošača. Nagrada Superbrands se dodjeljuje na osnovi ocjena stručnog vijeća sastavljenog od vodećih imena iz svijeta marketinga, biznisa, medija, udruga te institucija i od strane potrošača. Kriteriji prilikom ocjenjivanja su kvaliteta, povjerenje, razlikovnost i emotivna privlačnost.

Navigacijski uređaji tvrtke Garmin najpopularniji su i najbrojniji na hrvatskom tržištu. Ova nagrada predstavlja još jednu potvrdu kombinacije kvalitetnog proizvoda i dobrog pristupa prodaji, marketingu i podršci koju od 2000. godine radi zastupnik Navigo Sistem d.o.o.

Službena dodjela nagrade biti će u sječnju 2010, a svi Garmin proizvodi na hrvatskom tržištu od prosinca 2009 imaju pravo nositi Superbrand obilježje.

: Pogledajte ostale vijesti iz svijeta nautike :

Bookmark and Share

facebookyou-tube
oldtimer club