05.01.2010.

Novi VW Passat CC R Line

R-Line opreme za sedam Volkswagen modela već su na raspolaganju. Passat CC je zadobio sportskiji izgled. R-Line aluminijski naplatci ''Mallory'' u 17-inčnom formatu (opcijski 18 inča) s gumama dimenzija 235/45 pružaju Passatu CC R-Line jednu sportsku notu. A prednji spojler i bočni pragovi lakirani u boji vozila novog su dizajna. Povrh toga, R-Line logo krasi prednje bočne dijelove vozila, dok su stražnja svjetla zatamnjena.

passat cc r line

U unutrašnjosti Passata CC R-Line serijski su detalji poput četiri specijalne letvice na vratima od aluminija (sprijeda s R-Line logom) te trokrako kožno kolo upravljača s višenamjenskim tipkama. R-Line opremom obuhvaćena su i prednja svjetla za maglu te Parkpilot. Ako uzmemo u obzir da osnovna oprema Passata CC već sadrži komforne detalje poput sportskih sjedala ili klima-uređaja, može se pretpostaviti da će Passat R-Line ispuniti sve želje svojih kupaca.

R-Line paket može se nabaviti za sve motore Passata CC. Zajedno s već predstavljenim verzijama Golfa, Scirocca, Tourana, Tiguana, Passata, Passata Varianta i Touarega to čini ukupno osam modela s R-Line opremom na tržištu.

passat cc r line

Za hrvatsko tržište Passat CC R Line će biti dostupan od početka 2010. godine, kada će biti dostupne i cijene.

: Pogledajte ostala Volkswagen vozila :

Bookmark and Share

facebookyou-tube
oldtimer club