25.09.2014.

Novi Sportsvan ima najbolji dizajn

Čitatelji časopisa „auto motor und sport“ ove su godine nagradu „autonis“ za najbolji novi dizajn 2014. dodijelili Golfu Sportsvan.

Golf Sportsvan koji je krajem svibnja izašao na njemačkom tržištu probio se među konkurencijom u kategoriji karavana. Sportsvan ne očarava samo svojim prostranim konceptom, nego se i svojim sportskim proporcijama ističe kao atraktivno i stilsko vozilo. Ima stilske značajke dizajna poput vrlo duge grafike bočnih prozora s dva dodatna prozora (na području A i D stupa), oštre karakterne linije s iznimno precizno integriranim i posebno za Golf Sportsvan dizajniranim ručkama vrata. „Karavan među Golfovima“ nudi vrlo varijabilnu unutrašnjost sa stražnjom klupom koju je moguće pomicati po dužini. Usprkos kompaktnim dimenzijama pet putnika i njihova prtljaga imaju dovoljno prostora za putovanja.

Za nagradu „autonis“ ocjenjuje se dizajn novo predstavljenih vozila u zadnjih dvanaest mjeseci. Ove godine u odabiru je sudjelovalo više od 17.000 čitatelja časopisa „auto motor und sport“. Ocjenjivanje se vršilo isključivo prema vizualnim kriterijima, pri čemu su čitatelji mogli davati i pozitivne i negativne bodove za dizajn.

: Pogledajte ostala Volkswagen vozila :

Bookmark and Share

facebookyou-tube
oldtimer club