16.06.2010.

Nova California Beach

Danas ovdje, sutra ondje - nijedna California se dosad nije tako povoljno nudila sa svojom multivarijabilnošću kao California Beach. Ovaj multitalent sa serijskim podiznim krovom, dvije različite verzije i mjestom za spavanje za četiri osobe još više se dokazuje kao vozilo za kampiranje te vozilo za svakodnevnu upotrebu. Kupac se k tome odlučuje ili za kampersku verziju s 4-5 sjedala i s pretincem za odlaganje ili za verziju s 5-7 sjedala koja više ime karakter monovolumena. Za zatamnjivanje interijera na raspolaganju su od B-stupa integrirani roloi, a od neželjenih pogleda u vozačevoj kabini štite i tkanine za prednja stakla. Klizni prozor na lijevoj strani vozila osigurava pritjecanje svježeg zraka.

california beach

Prednja sjedala se mogu okretati te su sastavni dijelovi oba koncepta unutrašnjosti. Stolić koji je pohranjen u kliznim vratima i koji se može koristiti kako u unutrašnjosti vozila tako i vani te dvije sklopive stolice pohranjene u stražnjim podiznim vratima kompletiraju multifunkcionalu opremu Californije Beach.

Izvana se „prerađena“ California Beach može prepoznati po 17“ čeličnim felgama i lakiranim branicima. Poboljšana je i funkcionalna oprema. Tako su sad u serijskoj opremi i bočni zračni jastuci te zračni jastuci za vozača i suvozača kao i električni podizači prozora i električna i grijana vanjska osvrtna zrcala. U serijsku opremu spadaju i centralno zaključavanje s daljinskim upravljanjem te druga baterija.

california beach

Top verzija Californije Beach može se naručiti s automatskim klima uređajem i 132 kW snažnim TDI –motorom, koji se može kombinirati i s DSG - mjenjačem i 4MOTION pogonom na sva četiri kotača. Narudžbe za Californiju Beach primaju se od lipnja, a prve isporuke uslijedit će krajem ljeta.

Početna cijena Californije Beach sa 62 kW i serijskim 5-stupanjskim mjenjačem iznosi 294.317 kn s PDV-om.

: Pogledajte ostala Volkswagen vozila :

Bookmark and Share

facebookyou-tube
oldtimer club