26.07.2009.

Eventi lansiranja Seat Ibize osvojili tri nagrade Eventoplus nagrade

2009 Premios Eventoplus svečana dodjela nagrada, koja se održala prošli tjedan u Madridu, bila je vrlo uspješna za prošlogodišnje lansiranje nove Seat Ibize. Različiti eventi Seat -a vezani uz Ibizu osvojili su nagrade u tri od četiri kategorije u kojima su bili nominirani – najbolja prezentacija proizvoda, najbolja dekoracija i najbolji promotivni event.

Organizator dodjele nagrada Grupo eventoplus određuje smjernice i odabire nezavisne članove žirija čiji glasovi odlučuju o pobjedničkom projektu. Ove godine žiri se sastojao od 17 članova.

seat

Najbolja prezentacija proizvoda:
Agencije Apple Tree i di.com osvojile su nagradu za prezentaciju Seat Ibiza trgovca na otoku Ibiza u 2008. Više od dva tjedna, trgovci sa svih strana svijeta bili su pozvani iskušati novu Ibizu na otoku po kojem je i dobila ime.

Najbolja dekoracija:
di.com dobio je priznanje za Seat Go! dodjelu nagrada, 2008. Ovaj godišnji događaj, koji odaje priznanje najboljim Seat trgovcima, održao se na slanim ravnicama Ibize.

Najbolji promotivni event:
WWP Group osvojio je nagradu za inovativnu europsku turneju nove Seat Ibize. Prošle godine su tri kamiona (Jewel truck) s posebnom transparentnom prikolicom u kojoj je bila izložena nova Ibiza prošla kroz doslovno sve europske zemlje.

Četvrto izdanje Premios Eventoplus dodjele nagrada održalo se u IFEMA Convention Centru u Madridu, s rekordnih 175 prijavljenih kandidata koji su se natjecali za nagrade u 15 kategorija. Eventoplus Awards dodjelu nagrada organizira Grupo Eventoplus, koja je nastala 2000. godine kao „pionirska snaga koja nudi koheziju, informacije, inspiraciju i profesionalizam organizatorima evenata”.

: Pogledajte ostala Seat vozila :

Bookmark and Share

facebookyou-tube
oldtimer club