22.07.2014.

Novi Nissan Juke 2014

Nakon što je prije nešto više od tri godine postavio temelje crossoverima B segmenta, inovativni Juke spreman je povećati svoju prednost temeljito obnovljenim novim modelom. I dalje jedinstven novi Juke potvrđuje Nissanovu prednost na tržištu crossovera, uvodeći mnoštvo uzbudljivih i inovativnih tehnologija i dizajnerskih obilježja.

Jukeova kombinacija izrazito individualnog stila, snažnih voznih obilježja i vrhunske opreme unutrašnjosti omogućila mu je da u rekordnom roku ostvari prodaju od 500 000 primjeraka. Sada je, u skladu s Nissanovom ustaljenom praksom kontinuiranog razvoja, vrijeme za novo poglavlje u Jukeovoj priči. Nakon što se jedinstvenom kombinacijom dizajna i sportskog automobila i SUV-a istaknuo kao jedinstven automobil na rastućem tržištu crossovera B segmenta, novi je Juke ponovo spreman pokazati svoju nadmoć u segmentu koji je stvorio.

Novi Juke obogaćen je nizom promjena u dizajnu, novim motorima i tehnologijama te opsežnim programom personalizacije. Promjene uključuju: novi dizajn prednjeg i stražnjeg kraja s većim naglaskom na uglađenost i sportske detalje, novi benzinski motor s turbopunjačem DIG-T 115 smanjena obujma, koji nudi bolje performanse te manju potrošnju i emisije, obnovljeni motor DIG-T 190, program personalizacije, naprednu opremu koja uključuje novi audiosustav, sučelje vozača i automobila NissanConnect najnovije generacije, Nissan Safety Shield, Nissanov sustav dinamičkog nadzora i novi otvorivi stakleni panoramski krov.

Preinakama prtljažnog prostora u modelima s pogonom na prednje kotače obujam je povećan za 40 % (do 354 l). Istodobno, novim programom personalizacije pod nazivom Nissanov dizajnerski studio, koji sadržava širok izbor boja i ukrasnih detalja za unutrašnjost i vanjštinu, vlasnici sada uistinu mogu udariti vlastiti pečat na dizajn svog Jukea.

: Pogledajte ostala Nissan vozila :

Bookmark and Share

facebookyou-tube
oldtimer club