27.06.2014.

Nissan i Playstation otkrivaju viziju budućnosti

Nissan je skinuo virtualni pokrov s Nissana Concept 2020 vision gran turismo, vizije Nissana vrhunskih performansa iz budućnosti. Načinjen je u uskoj suradnji sa stvarateljima Gran Turisma®, tvrtkom Polyphony Digital, autora legendarne igrice na PlayStationu®.

Nissan Concept 2020 vision gran turismo život je započeo kao projekt snova Nissanovih dizajnera koji su dobili odriješene ruke da za svoju garažu iz mašte gran turisma načine superautomobil snova.

Stvoren od strane tima mladih dizajnera tvrtke Nissan Design Europe iz Londona, model je odmah izgledao tako dobro da su na njemu počeli surađivati i inženjeri iz Nissanova tehničkog centra u japanskoj Atsugi. Zbog toga NISSAN CONCEPT 2020 Vision Gran Turismo nudi uvid u to kako bi mogao izgledati superautomobil budućnosti.

U srpnju će zaljubljenici u automobilizam te performanse moći iskušati iz prve ruke kada će se model moći preuzeti u Gran Turismo®6, baš kao što se to moglo s modelima NISSAN GT-R i Skyline u prethodnim inačicama legendarne igrice. To nasljeđe performansa i posvećenost poticanju adrenalina razlog su zbog kojeg u igrici ima više Nissanovih vozila nego onih bilo koje druge marke.

Međutim, kao stručnjak za automobilski dizajn u tri dimenzije, Nissan smatra da je stvarni svijet spreman za Nissan Concept 2020 Vision Gran Turismo.

: Pogledajte ostala Nissan vozila :

Bookmark and Share

facebookyou-tube
oldtimer club