04.05.2012.

Nissan Juke Rocks

Stigla je nova izvedba iznimno uspješnog Nissana Jukea, ponudivši još veći izbor kupcima u potrazi za doista osobitim automobilom.

Izvana je Juke Rocks prepoznatljiv po elegantnim tamnosivim 17-inčnim alu-naplatcima i kromiranim kućištima retrovizora, a bogatu serijsku opremu upotpunjuje iPod touch 8GB koji podiže zabavu na novu razinu.

nissan

Smisao Jukea je u osobnom izboru. Drukčiji je od ostalih automobila u klasi i upravo se ta individualnost svidjela kupcima diljem Europe. S osobitom vanjštinom, Juke Rocks tim kupcima daje još jednu priliku da stvore Juke koji odgovara njihovu osobnom stilu i ukusu.

Juke Rocks nadogradnja je razine opreme Acenta Sport Pack i dostupan je s trima motorima: 1,5-litrenim dCi-jem od 110 KS (81 kW), 1,6-litrenim atmosferskim benzincem od 117 KS (86 kW) i 1,6-litrenim benzinskim DIG-T turbomotorom s izravnim ubrizgavanjem koji razvija 190 KS (140 kW). Svi modeli imaju prednji pogon i, ovisno o motoru, spareni su s petostupanjskim ili šestostupanjskim ručnim mjenjačem.

Opsežna standardna oprema obuhvaća automatski klima-uređaj, tempomat, Bluetooth, svjetla za maglu, priključak za USB, iPod touch... Standardan je i Nissanov sustav nadzora dinamike koji omogućuje vozaču da optimalno ugodi dinamične funkcije automobila. Sigurnosna oprema obuhvaća ESP, šest zračnih jastuka, ABS s EBD-om i sustavom pomoći pri naglom kočenju te trima naslonima za glavu na stražnjoj klupi.

: Pogledajte ostala Nissan vozila :

Bookmark and Share

facebookyou-tube
oldtimer club