08.03.2016.

Nova C-klasa Cabriolet

Mercedes-Benz kreće u sezonu na otvorenom s prvim kabriolet modelom baziranim na C-klasi, čime zaokružuje svoju ponudu kabrioleta s klasičnim mekanim krovom. Dizajn ovog novog kabrioleta odražava moderni luksuz s mladenačkim detaljima. Uz mnoštvo detalja visoke kvalitete, njegov prepoznatljivi karakter najuočljiviji je kada mu je krov spušten.

Kad se krov otvori, postaje očita studiozno koordinirana harmonija između vanjskog i unutrašnjeg dizajna. Detalji visoke kvalitete uključuju kromirane obloge na A nosaču i obrubu vjetrobrana kao i bočne ukrasne letvice koje se produžuju sve do odjeljka za spremanje mekanog krova koji je okružen širokom kromiranom trakom.

Potpuno automatski upravljani klasični mekani krov kabrioleta u osnovnoj izvedbi dolazi u crnoj boji, dok je opcijski dostupan kao više-slojni akustički mekani krov u tamno smeđoj, tamno crvenoj ili crnoj boji. On značajno smanjuje buku vjetra/vožnje. To je uočljivo zbog bolje razumljivosti govora, čak i pri visokim brzinama i bolje izolacije od vanjske ometajuće buke. Time akustički krov nudi optimalnu klimatsku udobnost i tihu vožnju.

Kabriolet je opcijski dostupan s AIRCAP automatskim sustavom za sprečavanje propuha i AIRSCARF grijanjem vrata putnika – za izvanrednu udobnost tijekom vožnje s otvorenim krovom 365 dana u godini.

Učinkoviti, snažni motori s rasponom snage od 115 do 270 kW (156 do 367 KS) i ovjesom koji je projektiran za dinamiku (uz opcijski AIRMATIC zračni ovjes) osiguravaju sportski agilno upravljanje. Novi 9G-TRONIC automatski mjenjač dostupan je uz sve izvedbe motora, a u automobil su ugrađeni dokazani sustavi pomoći vozaču i najmoderniji informacijsko zabavni sustavi.

"Naša nova C-klasa Cabriolet predstavlja ulazak u svijet premium kabrioleta marke Mercedes-Benz. Sportski i mladenačkog karaktera i stila, ovaj kabriolet osigurava nepromijenjeni užitak vožnje sa spuštenim krovom tijekom cijele godine," kaž Prof. Dr Thomas Weber, Član upravnog odbora kompanije Daimler AG i odgovoran za istraživanja Grupe i razvoj Mercedes-Benz automobila.

Nova C-klasa Cabriolet u prodaju će krenuti u ljeto 2016.

: Pogledajte ostala Mercedes vozila :

Bookmark and Sharefacebookyou-tube
oldtimer club