05.06.2012.

Rast prodaje novih Fiat modela

Ohrabreni odličnim prodajnim rezultatima posebnih modela automobila koji prate novu razvojnu filozofiju Fiat grupacije, Fiata Freemont, Lancie Voyager i Jeepa Grand Cherokee, i velikim brojem novih modela automobila u dolasku, u Autocommerceu Hrvatska prkose tržišnim trendovima

Unatoč nastavku pada prodaje automobila na domaćem tržištu, Autocommerce Hrvatska ove godine bilježi pozitivne rezultate u prodaji najznačajnijih brandova u svojoj ponudi – Fiata, Alfa Romea, Lancie i Jeepa.

Fiat Freemont

Za rast prodaje na padajućem tržištu najzaslužniji su novi modeli automobila koji prate novu razvojnu filozofiju grupacije Fiat, a koja uspješno kombinira američke i talijanske inženjerske i dizajnerske elemente marki automobila u vlasništvu Fiata. Rezultat novog koncepta su i u Hrvatskoj vrlo popularni, pokazuju prvi prodajni rezultati, Fiat Freemont, Lancia Voyager i Jeep Grand Cherokee.

Ovi automobili odlikuju se bogatom prostranošću koja prati američke standarde i istančanim talijanskim dizajnom i motorizacijom koja jamči odlične vozne karakteristike, ali uz ispod prosječnu potrošnju goriva i vrlo niske troškove održavanja. Takva kombinacija pokazala se kao dobitna na europskom, pa onda i na hrvatskom tržištu. Fiat novim pristupom u razvoju svakog novog modela automobila cilja na zadovoljavanje specifičnih potreba i želja određene populacije, zbog čega automobili poput Fiata Freemonta, Lancie Voyager i Jeepa Grand Cherokee nemaju prave konkurencije na tržištu.

"U Autocommerceu Hrvatska ove godine očekujemo rast prodaje od čak 30 posto, a naši prodajni rezultati u prvih 5 mjeseci potvrđuju opravdanost takvih optimističnih očekivanja. Uspješnim restrukturiranjem poslovanja prilagodili smo se promjeni na domaćem tržištu, značajno smo ojačali prodajnu i servisnu mrežu i pripremili se za dolazak velikog broja novih modela automobila koji dolaze iz tvornica grupacije Fiat. Naša najveća snaga su velik raspon brendova i modela automobila koje imamo u ponudi, a koji su kako karakteristikama tako i prodajnom cijenom i niskim troškovima održavanja prilagođeni željama i kupovnoj moći domaćih kupaca, zatim produžena garancija, odlični uvjeti financiranja i na kraju veliki broj prodajnih i servisnih centara u svim gradovima diljem Hrvatske", izjavio je Tomislav Čizmić, direktor Autocommercea Hrvatska.

Grand Voyager

Autocommerce Hrvatska u svom prodajnom portfelju ima sve brendove u vlasništvu Fiat grupe, a to su Fiat, Lancia, Alfa Romeo, Chrysler, Jeep, Dodge, Ferrari, Maserati i Fiat Professional vozila. Autocommerce Hrvatska je od 1999. godine uvoznik svih brendova Fiat grupacije za Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu.

U svojevrsnoj ofenzivi novih modela, Autocommerce Hrvatska je u posljednjih šest mjeseci plasirao na tržište čak sedam novih modela automobila:

Lancia Ypsilon (prosinac 2011.)

Fiat Punto 2012 (veljača 2012.)

Fiat Freemont (ožujak 2012.)

Jeep:Compass, Wrangler, Grand Cherokee (travanj 2012.)

Lancia Voyager (svibanj 2012.)

U mjesecima pak pred nama na tržište stižu sljedeći modeli:

Fiat Panda (lipanj 2012.)

Fiat Doblo Combi (lipanj 2012.)

Fiat 500 redizajn (rujan 2012.)

Fiat 500 L (listopad 2012.)

: Pogledajte ostala Fiat vozila :

Bookmark and Share

facebookyou-tube
oldtimer club