24.01.2014.

Panda 4x4 na turneji Torino-Soči

20. siječnja, u Mirafiori Motor Village kompleksu u Torinu, službeno je startala turneja „Panda u Soči“. Zvijezda ove avanture od Torina do Sočija je Fiat Panda 4x4 Antartica, opremljena s 0.9 TwinAir Turbo benzinskim motorom snage 85 KS. Projekt „Panda u Soči“ suradnja je Fiata i multimedijske izdavačke kuće Vice Media kojim će se proslaviti trideset godina popularnog 4x4 modela s više od 500 000 prodanih primjeraka.

panda

Vozačka ekipa koja je krenula na put do talijanske kuće u Sočiju u Rusiji uključuje sportaše Fiat Freestyle tima i članove uredništva kuće Vice Media.

Tijekom putovanja, ekipa će stati na šesnaest europskih lokacija kako bi zabilježila ono najzanimljivije iz lokalne kulturne ponude. Tim vrhunskih fotografa i snimatelja ovjekovječit će zgode i nezgode tima na nekoliko karakterističnih lokacija kao što su Drakulin dvorac u Transilvaniji, Potemkinove stepenice u Ukrajini, Mont Blanc i Ženevsko jezero.

panda

Dnevnik putovanja će se nadopunjavati u realnom vremenu i može se pratiti na www.fiatfreestyleteam.com te na službenim Facebook stranicama i YouTube kanalima kompanije Fiat, Freestyle tima i Nokie, kao i na adresi www.vice.com/pandatosochi.

: Pogledajte ostala Fiat vozila :

Bookmark and Share

facebookyou-tube
oldtimer club