16.09.2010.

3. tradicionalni susret "Lonjica 2010"

Prvi vikend u ovom mjesecu organiziran je treći veliki tradicionalni party u organizaciji Kluba ljubitelja Fiat automobila (www.fiatisti.hr) u prostorima The Pub Cubisma u Lonjici. Ove godine gosti su bili članovi Renault Kluba Hrvatska. Uz besplatan roštilj za sve posjetitelje, hostese, audio & style natjecanje te party uz DJ-a ekipa se zabavljala do kasnih sati.

plakat susreta

Party u Lonjici je bio i zadnji dan humanitarne akcije "Za Danijela", koju je Klub Fiatisti organizirao od 05. kolovoza 2010 god. da se pomogne počasnom članu kluba i sistem administratoru Danijelu Oletiću - Boxeru, koji je nesretno stradao paleći korov u svom dvorištu. Sakupljeno je dovoljno novaca za specijalne skupe gaze za previjanje, te smo mu olakšali i ubrzali oporavak. Zahvaljujemo se svim članovima kluba, Peugot i Renault klubu, posjetiteljima i ljudima dobre volje koji su donirali novac i pomogli da se ova humanitarna akcija uspješno završi.

fotografija sa susreta

Organizirana je i tombola gdje je podijeljeno mnoštvo nagrada za posjetitelje. Natjecatelji su se borili u 2 kategorije, u style i audio kategoriji, i birao se najbolji auto susreta. Nagradni fond je bio najbogatiji do sad zahvaljujući našim sponzorima: AK Cindrić, Autocommerce Hrvatska, Velebit osiguranje, Ožujsko Pivo, VADES, C-Mod, Bauerfeind, AK Siget.

Rezultati style i audio natjecanja te izbor za najboljeg auta susreta:

Style:
1. mjesto: Ivana Jović - Fiat Punto II
2. mjesto: Dario Štefulj - Zastava 750 - Fićo
3. mjesto: Mario Hrup - Fiat Punto GT

Audio:
1. mjesto: Zlatko Janeš - Fiat Tipo
2. mjesto: Krunoslav Grgac - Renault Megane II
3. mjesto: Alen Kosić - Alfa Romeo 147 Zender kit

Najbolji auto susreta: Dino Peruša - Fiat Punto Abarth kit mkIIb

: Pogledajte ostala Fiat vozila :

Bookmark and Share

facebookyou-tube
oldtimer club