18.02.2016.

Besplatna dječja igrica Goodyear za sigurnost u prometu

Za djecu je osmišljena nova inovativna igrica Goodyear Crossroad Safety uz koju na zabavan i učinkovit način djeca mogu naučiti prometne propise. Igrica je zasnovana u privlačnom stilu crtanih filmova, a kroz nju najmlađi usvajaju osnovna pravila koja vrijede u prometnim raskrižjima. Goodyear je osnovu za igricu razvio u sklopu projekta Za sigurnost djece i njome želi doprinijeti sigurnosti djece u svakodnevnom cestovnom prometu.

Kroz igricu se djecu postavalja u stvarne situacije u raskrižjima koje trebaju riješiti. Na ovaj način znanja se usvajaju kroz igru, a djeca su upozorena na pogrešku bez ocjenjivanja ili prikupljanja bodova. Uz privlačne likove djeca će nesumnjivo brzo zavoljeti igricu. Igrica za sada sadrži deset različitih situacija u raskrižju, a ubuduće se planira još nekoliko lakih i teških situacija.

Igrica je primjerena i za djecu koja još ne znaju čitati jer ne sadrži nikakve tekstovne menije ili poruke. Način pomicanja po igrici jednostavan je i prihvatljiv za korisnika.

Igrica je besplatno dostupna u trgovinama App Store i na Google Play:

Bookmark and Share

facebook twitter rss you-tube
oldtimer club