08.05.2014.

Volkswagenov digitalni svijet

Razvojem pratećih sustava koji potencijalnom kupcu omogućuju lakši dolazak i potpuniji doživljaj informacija o automobilima Volkswagen prati ritam modernog vremena te u konačnici pomaže kupcu u njegovoj odluci o kupnji. Volkswagen u Hrvatskoj u potpunosti slijedi trendove proizvođača i predstavlja dva noviteta: Digitalni "Das Auto.Magazin" i aplikaciju "VW seeMore" za jedan potpuno novi virtualni doživljaj automobila.

“Das Auto. Magazin” je glossy časopis koji je već treću godinu prisutan na hrvatskom tržištu kao najtiražniji auto časopis u ediciji od 140.000 komada. Njegovo digitalno izdanje namijenjeno je suvremenom, trendy kupcu koji želi brze, kvalitetne i višeosjetilne informacije o automobilima. Besplatna aplikacija "Volkswagen Magazin Hrvatska" već je dostupna za sve pametne telefone i tablete.

“VW seeMore” je posebna aplikacija za jedan posve novi doživljaj virtualne stvarnosti. Neponovljivi 3D efekti i dodatni sadržaji potpuno su u trendu s najnovijim tehnološkim dostignućima, ali i ispred njih. Ova aplikacija je također besplatna i oduševit će sve poklonike modernih tehnologija. Volkswagen u Hrvatskoj je jedan od prvih u svijetu koji je uveo ovu aplikaciju na svoje tržište, a konkretno za model Polo ovo je svjetska premijera. Naime, čak i u Njemačkoj, domovini Volkswagena, ova aplikacija izlazi za mjesec dana.

: Pogledajte ostala Volkswagen vozila :

Bookmark and Sharefacebookyou-tube
oldtimer club