03.01.2011.

VW imaju najstabilniju vrijednost

Najveći europski časopis specijaliziran za automobile Auto Bild odabrao je vozila godine s najstabilnijom vrijednošću. Kod dodjele nagrade "Šampion vrijednosti 2011." pobijedio je Touran u kategoriji "kompaktnih van vozila". U kategoriji "van vozila" prvo mjesto je osvojio Sharan.

vw

Auto Bild je zajedno s EurotaxSchwacke i ove godine dodijelio nagrade vozilima koja se posebno ističu svojim imidžom, kvalitetom, popularnošću i cijenom. Odlikovani Touran proizveden u Wolfsburgu najpopularnije je kompaktno van vozilo u Njemačkoj: od njegovog uvođenja 2002. godine kontinuirano je vodeći na tržištu u svom segmentu. I novi Touran je popularan zbog kombinacije vrhunske tehnologije i praktičnosti u svakodnevnoj vožnji.

vw

Sharan je sa svojim inovativnim konceptom prostora oduševio u kategoriji "van vozila". Sedam mjesta za sjedenje i 2.430 litre utovarnog volumena predstavljaju savršenog pratitelja kod kupovine, za vožnju s kolegama s posla i za putovanja. Zahvaljujući novom konceptu sjedala EasyFold s integriranim dječjim sjedalicama i velikim panoramskim krovom, vožnja automobilom predstavlja doživljaj i za male putnike na stražnjim sjedalima.

: Pogledajte ostala Volkswagen vozila :

Bookmark and Share

facebookyou-tube
oldtimer club