02.11.2012.

Volkswagen s 500.000 dolara pomaže žrtvama uragana u SAD-u

Zaklada „Volkswagen of America“ američkom Crvenom križu donirala je 500.000 dolara. Ova bi donacija trebala pomoći ljudima na sjeveroistoku SAD-a pogođenim uraganom „Sandy“.

vw

„S obzirom na žestinu uragana i razmjere štete u više saveznih država na sjeveroistoku SAD-a zaklada „Volkswagen of America“ odlučila se na brzu pomoć“, izjavio je Jonathan Browning, predsjednik i generalni direktor tvrtke „Volkswagen Group of America Inc.“ „Nadamo se da će donacija ublažiti tešku situaciju pogođenih i da će im pomoći u obnovi njihovih domova.“

Donacija će se prema navodima Crvenog križa iskoristiti za financiranje privremenih smještaja, šatora, hrane i pomoći za pogođene obitelji. Volkswagen na taj način želi izraziti svoju sućut svima onima koji su izgubili članove obitelji, prijatelje ili svoj imetak. Paralelno uz to „Volkswagen Group of America“ poziva i svoje djelatnike da daju svoj prilog za pogođene obitelji. Svaku donaciju svojih djelatnika Crvenom križu ili nekoj sličnoj organizaciji Volkswagen će potom udvostručiti.

„Volkswagen Group of America“ osnovala je svoju zakladu za pružanje brze pomoći u slučaju ovakvih katastrofa.

: Pogledajte ostala Volkswagen vozila :

Bookmark and Share

facebookyou-tube
oldtimer club