19.12.2012.

Volvo V60 Plug-in Hybrid sigurnost

Volvo filozofija nalaže da električni automobil mora imati jednaku razinu sigurnosti kao i svaki drugi automobil. Tu jednostavnu tvrdnju potkrepljuju posljednji rezultati Euro NCAP testova sigurnosti na kojima je Volvo V60 Plug-in Hybrid jednostavno briljirao i postigao najbolji rezultat među testiranim plug-in hibridnim automobilima. Maksimalnih pet zvjezdica u testu, koji je uključivao i frontalni udarac pri brzini od 64 km/h, dokazuje da je V60 Plug-in Hybrid siguran poput standardnog Volva V60.

Volvo V60 Plug in Hybrid

Integracija baterijskog pakiranja te dodatna masa samih baterija, zahtijevale su jedinstven pristup sigurnosti prilikom razvoja modela V60 Plug-in Hybrid. Struktura je modificirana i ojačana kako bi se osigurala konrolirana deformacija i najviša razina sigurnosti. Baterijsko pakiranje dobro je zaštićeno u podu prtljažnika.

Volvo V60 Plug in Hybrid

Volvo Car korporacija povećava proizvodne kapacitete za novi Volvo V60 Plug-in Hybrid. Nakon inicijalne serije od 1.000 primjeraka za modelsku 2013. godinu, koja je rasprodana i prije dolaska u prodajne salone, za modelsku 2014. godinu bit će proizvedeno 4.000 - 6.000 primjeraka.

Volvo V60 Plug in Hybrid

Volvo V60 Plug-in Hybrid je rezultat uske tehničke i financijske suradnje između Volvo Car korporacije i švedske energetske kompanije Vattenfall.

: Pogledajte ostala Volvo vozila :

Bookmark and Share

facebookyou-tube
oldtimer club