04.04.2014.

Luksuzni interijeri novih Volvo modela

Kada su u pitanju novi modeli Volva za 2015. godinu u težištu pozornosti je bogat izbor mogućnosti za personalizaciju. Kupci budućih XC60, V70, XC70 i S80 modela moći će značajno unaprijediti interijer novim luksuznim Inscription paketom.

volvo

Inscription paket uključuje posebne presvlake od meke kože, kožom obloženu ploču s instrumentima, premium dekorativne umetke, mekanu kožu na izbočenim površinama kao što je poleđina sjedala, centralni naslon za ruku i naslon za glavu, a tu su i prošiveni Inscription logotip te jedinstvena tapiserija.

U bogatoj ponudi posebnih Inscription opcija naći će se detalji od orahovine i crna krovna podstava u nijansi ugljena (za XC60), što će sve stvoriti osjećaj posebne ekskluzivnosti ambijenta unutar Volvo automobila.

volvo

Što se tiče vanjštine, Inscription paket donosi tri posebne boje karoserija - Crystal boja bijele perle, Electric srebrna i Ember crna (V70, XC70 i S80), kao i 19-inčni kotači (V70 i S80), odnosno 20-inčni s deset krakova (XC60).

Sensus Connect u svim modelima

Od modelske 2015. godine, svi novi Volvo modeli moći će se opremiti unaprijeđenim on-board sustavom zabave i informiranja Sensus Connect s navigacijskim sustavom, što će kupcima omogućiti da voze potpuno umrežen automobil. Online servisi temeljeni na „cloud“ tehnologijama omogućavaju vozaču da pronađe i plati parking iz automobila, otkrije nove restorane, sluša omiljenu glazbu, te još puno toga, dok HERE Location platforma omogućava navigaciju uz pomoć 3D mapa.

volvo

Potpuno nova Connected Service Booking aplikacija govori vozaču kada je vrijeme za servis automobila, te predlaže točan termin odlaska kod ovlaštenog Volvo partnera. Sensus Connect uključuje i moćni Premium Sound sa Harman Kardon audio sustavom s 5x130W pojačalom, sljedećom generacijom Dirac Live softvera za unaprijeđenje zvuka, s mogućnošću spajanja do 12 zvučnika.

volvo

Od svibnja 2014. godine, svi novi Volvo modeli moći će se opremiti motorima inovativne Drive-E obitelji motora koji nude vrhunske mogućnosti uz maksimalno smanjene štetne emisije ugljičnog dioksida. Tako 190 KS snažan Volvo V40 D4 prosječno emitira tek 85 g/km CO2.

: Pogledajte ostala Volvo vozila :

Bookmark and Share

facebookyou-tube
oldtimer club