28.01.2011.

Toyota stickerfix™ - Sami popravite manje ogrebotine

Kada mala ogrebotina laka naruši izgled vaše Toyote, tu je nov i lagan način da ju sami uklonite s novim Toyota stickerfix™.Toyota stickerfix™ je set unaprijed izrezanih ljepljivih zakrpa koje se mogu jednostavno postaviti preko ogrebotina i rezova radi dobivanja glatkog, trajnog, skoro neuočljivog popravka. Toyota stickerfix™ listovi, koji se mogu kupiti kod vašeg lokalnog ovlaštenog Toyota partnera, dostupni su u boji laka svake Toyote. Uz 33 različite zakrpe u svakom pakiranju, lako ćete pronaći veličinu koja vam odgovara.

toyota

Popravljanje manjih oštećenja laka sa Toyota stickerfix™ setom predstavlja jednostavnost na djelu. Samo očistite željeno područje, nanesite ljepljivi film i izgladite ga – i to je to.

Kako bi vidjeli koliko je to lako, pogledajte ovu kratku demonstraciju: http://www.youtube.com/watch?v=sWEdFn5SlX0

Ovaj ljepljivi film je konstruiran i testiran prema jednako strogim standardima kao i sva Toyota originalna dodatna oprema. Toyota stickerfix™ je otporna na UV zračenje, ekstremnu toplinu i hladnoću, pranje automobila i proliveno gorivo. A ako ćete ikada trebati ukloniti ovaj film, jednostavno ga odlijepite uz pomoć sušila za kosu.

Toyota stickerfix™ se također može koristiti za izbjegavanje ogrebotina, pružajući zaštitu osjetljivih mjesta kao što su rubovi vrata.

: Pogledajte ostala Toyota vozila :

Bookmark and Share

facebookyou-tube
oldtimer club