10.10.2012.

Toyota najvrjednija marka

Toyota je ponovno imenovana najvrednijom automobilskom markom na svijetu, prema nedavno objavljenoj listi Best Global Brands 2012 sastavljenom od Interbranda. Ovogodišnje izvješće od strane Interbranda, Toyotu ocjenjuje snažnijim za čak 9% čime se Toyoti osigurava pozicija u Top10 među svim markama i različitim industrijskim granama.

toyoa

Prema Interbrandu, za Toyotin je uspjeh u velikoj mjeri zaslužna visoka lojalnost kupaca, impresivna paleta različitih ekološki prihvatljivih vozila, kao što je Toyota Prius, te jačanje atraktivnosti vozila a time i privlačenje mlađih kupaca.

U lipnju ove godine, Toyota se također pojavila na vrhu… drugu godinu zaredom, kao najbolji Global Green Brand / ''Najzelenija'' svjetska marka. Interbrand je istaknuo odlučnost Toyotine uprave da kao prioritet pred svoje poslovanje postavi pitanja održivost i zaštite okoliša – što se navodi kao ključni čimbenik u uspjehu poduzeća.

Interbrand promatra tekuće investicije, upravljanje imovinom, te poslovne rezultate kako bi sastavili izvješće s listom najboljih globalnih marki. Metodologija izvješća uzima u obzir mnoštvo načina na koji 'Brand' dodaje vrijednost poslovanju poduzeća.

: Pogledajte ostala Toyota vozila :

Bookmark and Share

facebookyou-tube
oldtimer club