28.12.2010.

Toyota najpouzdanija prema TUV izvještaju

Prema 2011. Auto Bild TÜV izvještaju ukupno 17 Toyota modela našlo se u kategoriji Top 10 i to sa čak 8 modela u 5 starosnih skupina vozila ( 2-3, 4-5, 6-7, 8-9 i 10-11 godina starosti). Toyota je prema ovom istraživanju najbolje rangirani proizvođač automobila.

auris

Prius, potpuno hibridno vozilo i pionir vrhunske tehnologije, pokazao se kao najpouzdanije vozilo u svojoj klasi, a Toyota Auris, u istoj kategoriji kao i Prius, zasjela je na drugo mjesto ljestvice najpouzdanijih. Toyota Avensis nove generacije postigla je izvrsno četvrto mjesto s indeksom kvara od 5,0% u kategoriji vozila starih do godine dana gdje je prosječan indeks kategorije 10,4%. Također, Avensis stare generacije bilježi nadprosječne rezultate u kategoriji vozila starosne dobi od šest do sedam godina s indeksom kvara od 7,6%.

prisu

Toyota RAV4 i Corolla također su postigli zavidan, nadprosječan uspjeh prema istraživanjima TÜV-a. Izvrsne rezultate u TÜV izvještaju za 2011. godinu , Toyota nastavlja s vozilima starijih godišta. TÜV izvješće izdano je od strane njemačkog automobilskog magazina Auto Bild i služi kao važna smjernica pri kupnji novog ili rabljenog vozila.

: Pogledajte ostala Toyota vozila :

Bookmark and Share

facebookyou-tube
oldtimer club