19.09.2012.

Toyota na Paris Motor Show 2012

Auris Hybrid, Auris Hybrid Touring Sport i novi Verso predstavljaju pravo osvježenje Toyotinog C-segmenta u Europi, modeli će svoju svjetsku premijeru doživjeti na Paris Motor Show 2012. Također će se predstaviti Novi Yaris Trend i niz dodataka TRD sportske opreme za GT86.

toyota

Novi Auris

Novi Auris nudi hrabriji i dizajn sa više samopouzdanja, kvalitetniji interijer, bolju dinamiku vožnje i novu dimenziju učinkovitosti te poboljšanja pogonskih sustava - uključujući vodeću tehnologiju na tržištu, a ujedno i perjanicu Auris game - potpuno hibridni model.

Novi Auris Touring Sport

Novi Toyota Auris Touring Sport u Toyotinu paletu donosi popularan dizajn karavana, te ga pridružuje cjelokupnoj paleti dostupnih motora. Karavanske inačice trenutno predstavljaju 25% prodaje u C-segmentu, a novi Touring Sport će biti stilski dodatak Auris paleti kao i prvi karavan dostupan s pravim hibridnim pogonom (uz benzinske i dizel motore).

Novi Verso

Ojačavajući Toyotinu prisutnost u C-segmentu, novi Verso je pravi primjer za toyotin europski dizajn i inženjerske sposobnosti. Novi Verso je prepoznatljiv po novim Toyotinim dizajnerskim smjernicama, s jasnom obiteljskom pripadnosti, poboljšanog je interijera, revidiranog 2,0 D-4D motora s poboljšanim performansama uz niže emisije CO2. Ujedno su poboljšana vozne dinamike a smanjen razina buke i vibracija.

Yaris Trend

Novi Yaris Trend ima jedinstven izgled te je model specifične unutarnje kreativnosti, tekstura, boja i odgovara na pitanje kako privući mlade, urbane, dizajnu fokusirane kupce.

toyota

TRD posebna paleta oprema za performanse

GT86 Paleta specifične GT86 opreme iz TRD (Toyota Racing Development) naglašava i pojačava aerodinamična svojstva i performanse vozila, te je po prvi puta dostupna u čitavoj Europi.

GT86 trkaći simulator

Dizajniran za užitak u performansama kružne utrke, baš kao i stvarni automobil , GT86 Racing Simulator je spoj između stvarnog Toyota GT86 i naprednog računalnog simulacijskog sustava. Vozač upravlja, mijenja brzine, ubrzava i koči koristeći kontrole identične pravome GT86.

: Pogledajte ostala Toyota vozila :

Bookmark and Sharefacebookyou-tube
oldtimer club