02.11.2012.

Toyota donirala milijun dolara za pomoć žrtvama uragana Sandy

Toyota je doznačila iznos od milijun dolara američkom Crvenom križu i drugim neprofitnim organizacijama kako bi pomogla žrtvama uragana Sandy, na područjima koja su najteže pogođena olujom. Dodatno, Toyota je svojim zaposlenima preporučila da se uključe i pomognu akcijama Crvenog križa u naporima koje ulažu kako bi pomogli unesrećenima i u saniranju nastale štete.

toyota

Uprava Toyote izrazila je sućut obiteljima stradalih kao i suosjećanje s onima čiji su domovi i poslovni prostori uništeni tijekom oluje. '' obzirom smo i sami pretrpjeli znatne štete na svojim postrojenjima, posebno u državi New Jersey, to je bio razlog više da se aktivno uključimo u akcije pomoći. Mnogi naši zaposleni već volontiraju u humanitarnim akcijama, mi ih u tome podržavamo i zahvaljujemo im’’, stoji u priopćenju Toyota Motor North America Inc.

Kao konkretnu pomoć prema svojim kupcima u državama pogođenim uraganom, Toyota je kreirala posebne programe odgode i benefita u plaćanju kupljenih automobila, s ciljem da omoguće vlasnicima vozila, da svoja sredstva preusmjere na popravke svojih domova.

: Pogledajte ostala Toyota vozila :

Bookmark and Sharefacebookyou-tube
oldtimer club