18.04.2014.

Toyota GT86 za 2015.

Kako u Toyoti smatraju da razvoj sportskog automobila ne treba stati samo zbog toga što je vozilo stiglo u salone glavni inženjer Tetsuya Tada odlučio je u model GT86 za 2015. godinu uvesti promjene.

toyota

Model za 2015. kupcima nudi najnoviji, osvježeni GT86 s još boljim voznim karakteristikama i preciznijim upravljanjem.

toyota

Promijenjen je način na koji su dijelovi ovjesa, uključujući stražnje amortizere, povezani na šasiju. Ovo povećava čvrstoću karoserije, pa se postiže bolja upravljivost i brži odziv. Amortizeri su također izmijenjeni. Uz novu tehnologiju za stabilizaciju i prigušivanje, poboljšani su kontrola trenja i odziv. Za vozača, to znači veću stabilnost prilikom upravljanja i bolju „komunikaciju“ s vozilom. Sve u svemu, ovjes i upravljanje su u još intenzivnijoj vezi s vozačem, što mu daje dodatnu kontrolu, naročito kada se automobil vozi u granicama izdržljivosti.

toyota

Još jedna suptilna promjena na GT86 je „ peraja“ postavljena umjesto štap antene koja osim što izgleda bolje, povećava i aerodinamičnost. Također, uvedene su 2 nove boje karoserije - srebrna i bijela. U kabini, kontrolna ploča je dobila novi motiv karbonskih vlakana, što joj daje sportsku notu i dojam još više kvalitete.

: Pogledajte ostala Toyota vozila :

Bookmark and Share

facebookyou-tube
oldtimer club