14.03.2014.

Peugeot 108 tattoo concept - lav u koži

Peugeot i umjetnik Xoil udružili su se u jedinstvenom projektu novog Peugeota 108. Xoil je na gradskom automobilu spojio svoje umijeće tetoviranja i svijet marke. Rezultat je jedinstvena izvedba u svijetu automobila.

108

108 Tattoo Concept objedinjava tetoviranje kao stari zanat i moderni automobil, pri čemu personalizacija prelazi uobičajene granice i prelazi u ekstrem.

Peugeot je umjetniku Xoilu omogućio da pokaže svoj talent i realizira jedinstveno umjetničko djelo. Pomno prateći dimenzije i linije vozila, Xoil kombinira nijanse zlatne boje, slične boji ljudskog tijela i nijanse plave boje kojima je na vozilu oslikao logo Lava iz 1920. godine. Sve to upotpunjeno je preciznim geometrijskim linijama i oblicima, kombinirajući na taj način tradicionalno i moderno.

108

Xoil je naročito originalno oslikao poklopac motora, koristeći tintu na posebnoj vrsti kože. Originalna unutrašnjost, instrumentna ploča, sjedala, tepisi… vrlo precizne izrade, u skladu su s jedinstvenom vanjštinom automobila, a mnogi dijelovi također su izrađeni od kože.

108

108 Tattoo Concept je jedinstveno personalizirano vozilo, koje eksperimentira s novim materijalima i procesima, kombinirajući tradiciju i suvremenost.

: Pogledajte ostala Peugeot vozila :

Bookmark and Sharefacebookyou-tube
oldtimer club