21.05.2014.

Novi električni Partner furgon stigao u Hrvatsku

Električni Partner furgon od svibnja je stigao i na hrvatsko tržište, po cijeni od 257.500 kn s PDV-om (puna cijena bez poticaja).

Lansiranjem 100 % električnog Partnera Peugeot je napravio korak dalje. Novi Partner redizajniran je u proljeće 2012. godine. Gamu motora karakterizira niska potrošnja i emisija CO2. Korak je to dalje u smanjenju štetnih utjecaja na okoliš, a ponuda profesionalcima prilagođena je svakoj prilici, uz neizmijenjenu praktičnost korištenja i užitak u vožnji.

Električni Partner spoj je zadnjih tehnoloških inovacija. Opremljen je električnim pogonom smještenim u motornom prostoru, s dva seta litij-ionskih baterija velike snage i kapaciteta 22,5 kW/h. Novi Partner ima električni motor visokih performansi, sinkroni sa stalnim magnetima. Ova motorizacija nudi dinamičke kvalitete na visokom nivou, sa snagom od 49 kW (67 ks) i okretni moment od 200 Nm, dostupan odmah. Motor je pridružen reduktoru s jednom brzinom i stalnim pogonom, što rezultira osjećajem dodatne snage i glatkim startom tokom svih faza ubrzanja, bez potrebe promjene brzine.

Tišina, karakteristična za električna vozila, nadopunjava osjećaj zadovoljstva u vožnji, koji dominira putničkom kabinom električnog Partnera.

Sve karakteristike modularnosti i kapaciteta utovara koje su zaslužne za uspjeh Partnera, sadržane su i u električnom Partneru. Električni Partner preuzeo je i stilske karakteristike novog Partnera, uz specifičan vanjski izgled koji sugerira kako se radi o električnom vozilu.

Svjestan svoje odgovornosti u pogledu smanjenja emisija CO2, Peugeot je već 2012. godine smanjio prosječnu emisiju ispod granice od 130 g/km, koju je postavila Europska komisija za 2015. godinu.

: Pogledajte ostala Peugeot vozila :

Bookmark and Sharefacebookyou-tube
oldtimer club