04.06.2014.

Novi Peugeot Boxer stigao na hrvatsko tržište

Nakon potpune obnove ponude osobnih automobila Peugeot završava i obnovu palete gospodarskih vozila uvođenjem novog modela Peugeot Boxera.

Premda je zadržao prethodnikovo ime, Novi Peugeot Boxer konstruiran je za novo doba i najrazličitije primjene za koje služi poslovnim korisnicima s velikim očekivanjima u pogledu kvalitete, troškova uporabe i svakodnevne učinkovitosti.

Novim modelom Peugeot Boxer marka nudi poslovnim korisnicima vozilo usredotočeno na njihove potrebe i zahtjeve. Kako bi se osigurala visoka razina pouzdanosti i trajnosti koja odgovara intenzivnosti uporabe novog Boxera, prijeđeno je više od četiri milijuna kilometara u najekstremnijim uvjetima, pod punim i polovičnim opterećenjem i bez njega, na svim vrstama cesta, uključujući loše i brdske ceste.

U funkcionalnoj i udobnoj unutrašnjosti, novi Peugeot Boxer dobiva na eleganciji i kvaliteti. Upravljač je suvremenije oblikovan i već na prvi dodir pruža osjećaj robusnosti. Armaturna ploča dobila je novu komandnu ploču s novom paletom radija. Osim toga kabina nudi širok izbor opreme kojim se jednostavno pretvara u pravi pokretni ured. Brojni prostori za odlaganje, držači dokumenata i pisaći stolić integriran u sklopivi naslon središnjeg sjedala olakšavaju poslovanje svojim korisnicima. U pogledu lakoće utovara, novi Peugeot Boxer nudi najveći korisni obujam u ukupnoj duljini od samo 6,36 m.

Kako bi zajamčio sigurnost i lakoću vožnje, novi Peugeot Boxer nudi široku paletu suvremene i tehnološke opreme za pomoć u vožnji i sigurnost. ABS, ESP, AFU (pomoć pri kočenju u nuždi), zračni jastuk za vozača i električni podizači prednjih stakala dio su serijske opreme, baš kao i limena pregrada za odvajanje kabine od tovarnog prostora koja doprinosi zvučnoj udobnosti. Tu su i drugi sustavi za sigurnost: pomoć pri kretanju na uzbrdici, inteligentan nadzor proklizavanja - ITC, nadzor upravljanja vozilom na nizbrdici - HDC.

Opremljen 2,2.litrenim motorima HDi, ovaj Peugeot Boxer postiže uštedu u potrošnji goriva do 1,3 l/100 km, odnosno 34 g/km CO2 (u izvedbi L3H2 s 2,2 l HDi 130 u odnosu na izvedbu koju zamjenjuje). Osim toga, tehnologija Stop & Start u 2,2-litrenim motorima HDi 130 i 150 omogućuje još nižu potrošnju goriva, s dodatnom uštedom od 0,5 l/100km u urbanoj zoni, i prosječno smanjenje emisije CO2 od 5 g/km u kombiniranoj vožnji.

: Pogledajte ostala Peugeot vozila :

Bookmark and Sharefacebookyou-tube
oldtimer club