07.07.2009.

Novi Peugeot 207 CC

Najprodavaniji coupe kabriolet u Europi, Peugeot 207 CC, predstavlja svoju novu verziju. Od svog predstavljanja u ožujku 2007., proizvedeno je više od 120 000 primjeraka. U novom Peugeotom 207 CC, Peugeot je napravio brojne promjene eksterijera i interijera. Ove promjene će dati automobilu još veću vizualnu atraktivnost te poboljšati komfor putnicima.

Prednja strana novog Peugeota 207 CC ima „mekši“ jednodjelni dizajn sa redizajniranom prednjom rešetkom. Svijetla za maglu sada se nalaze na rubovima što vizualno proširuje prednji dio automobila te mu daje novu osobnost. Sa stražnje strane automobil ima novo hi-tech stražnje svjetlo koje koristi LED tehnologiju. Donji stražnji odbojnik je sada obojan u boju automobila na svim GT i sportskim verzijama opremljenih sa stražnjim parking senzorima. Novi 207 CC bit će dostupan u osam vanjskih boja.

Novi Peugeot 207 CC

Redizajnirani panel grijanja/automatske klime sada se nalazi u središtu konzole, ima moderniji dizajn i poboljšanu grafiku te nove kromirane detalje. Osim dizajna nove rotacijske kontrole su mnogo ergonomičnije te im je poboljšan rad i imaju glađe djelovanje.

Novi Peugeot 207 CC

Novi 207 CC također će prikazati niz novih mogućnosti. Sve nove mogućnosti napravljene se kako bi pomogle vozaču, a ne samo unaprijedile njihovu praktičnosti i udobnost. U nekim slučajevima, pomoći će im da usvoje ekološki prihvatljiviji stil vožnje.

Gear Shift Indicator (GSI)
Ova nova značajka dostupna je samo na novom 207 CC VTi modelu opremljenom sa euro 5 motorom. Ona pomaže vozaču da usvoji još ekonomičniji stil vožnje tako da naznači u koju brzinu bi vozač trebao staviti svoj mjenjač, čime se osigurava najmanju moguću potrošnju goriva i emisiju CO2. U kojoj bi brzini vozač trebao voziiti određuje se prema više parametara:
-Brzina vozila
-U kojoj je mjenjač trenutno brzini
-Temperatura i brzina motora
-Stil vožnje

Novi Peugeot 207 CC

Još neke od mogućnosti 207 CC su:
The One-Touch Direction Indicator
One-Touch Closure of the Driver’s Window

galerija

video clip

: Pogledajte ostala Peugeot vozila :

Bookmark and Sharefacebookyou-tube
oldtimer club