19.09.2014.

Premijera novog Opel ADAM-a S

Nova sportska zvijezda Opelove linije ADAM zove se ADAM S. On će biti vrh ponude šarolikog ADAM-ova portfelja, a što nudi pokazat će na pariškom sajmu „Mondial de l’Automobile 2014“ od 4. do 19. listopada.

Najnoviji ADAM karakteriziraju elegantan dizajn, živahan pogonski sustav i prirodno brojne mogućnosti individualizacije. Vozači koji vole sportskiju vožnju naći će ispod poklopca 1,4-litarski turbo ECOTEC motor 110 kW/150 KS. Uz to posebno ugođeno podvozje i sustav za kočenje OPC osiguravaju da ova džepna raketa ostane na cesti čak i pri velikim brzinama.

Sportska rodovnica ADAM-a S vrlo je očita – dizajneri su ga učinili elegantnim i modernim izvana i iznutra. Svjež dizajn ADAM-a S ne ostavlja puno dvojbi oko toga što je ispod poklopca motora. Donji dio prednjeg spojlera, bočni pragovi, prošireni stražnji odbojnik u koji se smjestila vidljiva i upadljiva ispušna cijev karakteristike su vanjskog izgleda ovog snažnog sportaša. Moguće je birati između ukupno deset različitih boja karoserije i četiri dodatne kombinacije krova, pri čemu je dizajn krova Red ʼn‘ Roll rezerviran isključivo za kupce ADAM-a S.

Ovaj mali trkaći automobil upotpunjuje ADAM-ov raspon modela nakon što je već predstavljen ADAM ROCKS. ADAM-om S Opel je još jednom pokazao kako je svestrana linija ADAM-a, i to uvijek prema sljedećem principu: individualan, uzbudljiv i snažan.

ADAM S moći će se naručiti od studenog, a u prodajnim salonima će se naći od početka 2015.

: Pogledajte ostala Opel vozila :

Bookmark and Sharefacebookyou-tube
oldtimer club