13.02.2015.

Opel u Ženevi 2015

Na Međunarodnom sajmu automobila u Ženevi (od 5. do 15. ožujka) Opel će predstaviti servise koje nudi Opel OnStar i to nakon što je prošle godine najavio svoju namjeru da donese Opel OnStar u Europu. Opel će u cijeloj svojoj ponudi osobnih automobila predstaviti sveobuhvatan paket sa širokopojasnom mobilnom mrežom i brojnim uslugama. Opel OnStar predstavljati će korak naprijed u mogućnostima povezivanja u automobilima u Europi. U SAD-u, Kanadi, Kini i Meksiku oko sedam milijuna korisnika već računa na sveobuhvatan sigurnosni paket s bežičnim hotspotom i brojnim mobilnim i hitnim servisima.

Zajamčene su i informacije o automobilu i pristup njemu. Podacima o vozilu, poput tlaka zraka u gumama ili stanja ulja, može se pristupiti putem aplikacije Opel OnStar za pametne telefone. Putem te aplikacije može se kontrolirati i zaključavanje/otključavanje, a ako je automobil ukraden, Opel OnStar usko će „surađivati“ s policijom da bi pronašao ukradeno vozilo. Vrlo je praktična i funkcionalnost dijagnostike vozila: Opel OnStar slat će mjesečno izvješće s najvažnijim podacima i informacijama o vozilu. Moguće je i u bilo kojem trenutku zatražiti dijagnostičku provjeru pritiskom gumba.

Opelovu novu dimenziju ofenzive proizvoda označavaju i dvije svjetske premijere: Karl će biti u fokusu sa svojom savršenom kombinacijom prostranosti i kompaktnih dimenzija. Ovaj peterovratni model savršeno je vozilo za kupce koji paze na cijenu i žele spojiti svakodnevnu praktičnost s udobnošću i malu potrošnju s modernim tehnologijama. S druge strane, druga će Opelova premijera ciljati posve drugu skupinu kupaca: Corsa OPC je dinamičan vrh ponude nove generacije Corse. Ona zadivljuje svojim snažnim motorom s turbopunjačem, agilnim upravljanjem i sportskim izgledom. Jurilica duga otprilike četiri metra jednako je prikladna za stazu Nordschleife na Nürburgringu kao i za svakodnevnu upotrebu u gradskoj džungli.

: Pogledajte ostala Opel vozila :

Bookmark and Sharefacebookyou-tube
oldtimer club