11.07.2014.

Opel predstavio petu generaciju Corse

Opel je predstavio novu, petu generaciju Corse koja nudi novo iskustvo vožnje u tržišnom segmentu malih vozila podizanjem ljestvice performansi svojeg podvozja, motora i mjenjača. Novi profinjeni i učinkoviti 1-litarski trocilindrični turbo motori, profinjeni tečni mjenjači, te novi ovjes i optimizirani upravljač postavljaju novi standard u klasi po pitanju udobnosti vožnje i preciznosti upravljanja.

Nova Corsa dolazi i s posve novom unutrašnjošću koja pojačava doživljaj visoke kvalitete i prostranosti, uključujući tehnologiju IntelliLink koja nudi najbolje mogućnosti povezivanja i ultramoderne sustave pomoći vozaču. Opelovi dizajneri dali su novoj Corsi i dinamičan oblik u skladu s dizajnerskom filozofijom marke i uveli tekuće skulpturalne oblike i precizne detalje.

Uz prosječnu godišnju prodaju od 370 000 primjeraka Opel Corsa je jedan od modela s najdužom popularnosti u segmentu, a nova Corsa opremljena je svime što je nužno za nastavak ove 32 godine duge priče o uspjehu.

Svjetska premijera pete generacije Opelova prodajnog hita bit će na sajmu “Mondial de l’Automobile 2014” u Parizu (od 4. do 19. listopada), a s proizvodnih će traka u Zaragozi i Eisenachu sići prije isteka godine.

: Pogledajte ostala Opel vozila :

Bookmark and Sharefacebookyou-tube
oldtimer club