26.10.2012.

Nova Opel Cascada

Cascada, Opelov novi kabriolet za cjelogodišnju upotrebu koji će biti predstavljen početkom 2013. profinjeni je četverosjed izdužene siluete s vrlo kvalitetnim mekim krovom. Ciljajući na sam vrh Opelove ponude, Cascada je kabriolet srednje klase koji nije velik samo dimenzijama (dužina: 4697 mm, širina: 1840 mm sa sklopljenim vanjskim retrovizorima), nego i svojim šarmom te vrhunskim tehnologijama i opremom u ponudi.

opel cascada

Nakon nekoliko generacija kompaktnih kabrioletskih izvedbi Kadetta i Astre, Opel se vraća starijoj tradiciji prestižnih i rijetkih kabrioleta srednje klase i mekog krova sa četiri sjedala iz pedesetih i šezdesetih – kakvi su bili Kapitän i Rekord – no u novom i osvježenom ruhu te s najboljim od modernih tehnologija. Cascada nudi pravo iskustvo vožnje zahvaljujući svojoj superčvrstoj karoseriji, HiPerStrut prednjem ovjesu i prilagodljivom sustavu amortizera FlexRide.

opel cascada

Vozač i suvozač Cascade moći će uživati u osjećaju vožnje pod vedrim nebom zahvaljujući vrhunskom mekom krovu koji se može otvoriti za samo 17 sekundi pritiskom na dugme i to tijekom vožnje brzinama do 50 km/h. Električni predzatezači sigurnosnih pojaseva, ekskluzivne kožne presvlake Nappa i ventilirana ergonomska sjedala kao i cijeli niz nevidljivih sigurnosnih sustava čine vožnju u ovom automobilu opuštajućim i sigurnim iskustvom.

opel cascada

Thomas Sedran, dopredsjednik upravnog odbora tvrtke Adam Opel, izjavio je: „Segment srednje velikih kabrioleta okupiran je samo vrlo skupim modelima premium proizvođača. Cascadom Opel nudi sve uobičajenu opremu i vrhunsku kvalitetu kabrioleta srednje klase, ali po pristupačnoj cijeni. Cascada zaokružuje Opelov posljednji val ponude novih proizvoda: u 2012. i 2013. unaprijedili smo portfelj i ušli na posve nove segmente električnom Amperom, malim SUV-om Mokka i modernim gradskim ADAM-om, a sada je tu i srednje veliki kabriolet.“

: Pogledajte ostala Opel vozila :

Bookmark and Sharefacebookyou-tube
oldtimer club