28.12.2010

Novi Hyundai i40

Hyundai je službeno potvrdio da će se novi model u D segmentu zvati i40. Model je razvijen u Europskom centru u Russelsheimu i namijenjen je EU tržištu. Dolazi u svibnju usporedno s potpuno novom fazom evolucije marke Hyundai i modela. Premijera će mu biti u ožujku na salonu automobila u Ženevi.

Hyundai i 40

Bez lažne skromnosti u Hyundaiju vjeruju kako će i40 biti najinovativniji Hyundai do sada te bi trebao nadmašiti sve trenutno postojeće konkurente, uključujući i najpopularnije njemačke i japanske karavane. Na tržište prvo stiže kao karavan, a ubrzo nakon toga i kao limuzina.

Hyundai i 40

Razvijajući i40, osim dizajna fokus je bio na podvozju i upravljačkom sustavu, te performansama. U početku dolazi sa 1.7 CRDi motorom U2 serije sa 115 i 134 KS, a kasnije i Dual Turbo izvedbi. Za sada najavljeni benzinac je 2.0 GDI sa 174 KS. Interijer odlikuje prostranost, praktičnost i materijali koji nadmašuju standarde segmenta.

Hyundai i 40

Također, i40 će svojim tehničkim inovacijama zasigurno promijeniti percepciju marke. 5 godina trostrukog jamstva već se podrazumijeva za sve modele Hyundaija.

: Pogledajte ostala Hyundai vozila :

Bookmark and Sharefacebookyou-tube
oldtimer club