01.03.2013.

Grand Santa Fe premijerno u Ženevi

Europskoj publici na ovogodišnjem ženevskom auto salonu premijerno će biti prikazan Grand Santa Fe, produžena verzija popularnog Hyundaijevog SUV-a.

grand santa fe

Grand Santa Fe prvi put je predstavljen 2012. na auto salonu u New Yorku, no verzija za Europu u potpunosti je prilagođena očekivanjima europskih kupaca, posebno u segmentu upravljačkih i voznih osobina.

Grand Santa Fe za 10 mm je viši, 5 mm širi i 225 mm duži zahvaljujući 100 mm dužem međuosovinskom razmaku, a sa čak 607 litara prtljažnog prostora najbolji je u klasi. U skladu sa životnim stilom i potrebama , kupac će moći izabrati verziju sa šest ili sedam sjedala.

U odnosu na manji Santa Fe, produžena verzija dizajnom se ipak malo razlikuje , drugačije oblikovanom prednjom maskom i svjetlima za maglu, te prednjim branikom, a stražnji dio, naravno, veći je i robusniji. Grand Santa Fe dolazi sa 18-inčnim ili 19-inčnim alu-naplatcima, a pokreće ga snažan i učinkovit 2,2 litreni 'R' VGT dizel motor sa 197 KS i emisijom CO2 od samo 192 g/km, te šest-stupanjskim automatskim mjenjačem. Osjećaj vrhunske udobnosti i luksuza pruža visoka razina opreme, uključujući i sustav podešavanja rada upravljača (Flex steer sustav), TFT Supervision osvjetljenje instrument ploče i jednodijelni stakleni krov za uživanje u dugim putovanjima.

grand santa fe

Grand Santa Fe model je kojim Hyundai želi odgovoriti na sve veću potražnju europskih kupaca u segmentu velikih SUV vozila. S najvišim standardima kvalitete i specifikacije opreme, moćnim i učinkovitim motorom, konkurentnom cijenom, europskim dizajnom i obiljem prostora, ovaj automobil bit će idealan izbor za mnoge velike obitelji.

: Pogledajte ostala Hyundai vozila :

Bookmark and Sharefacebookyou-tube
oldtimer club