16.03.2011.

Najviše ocjene za Ford Fiestu

Ford Fiesta je sada prvi automobil u svojem segmentu koji je postigao najbolje ocjene u testiranju na sudare na svakom od najvećih svjetskih automobilskih tržišta koja provode testove za sigurnost – Europa, SAD i Kina.

ford fiesta

Fordovi inžinjeri za sigurnost iz cijelog svijeta udružili su snage kako bi Fiesta zadovoljila najzahtjevnije i najstrože kriterije zaštite u bilo kojoj regiji na svijetu. Koristeći stručno znanje o malim automobilima iz Fordovih europskih tehničkih centara u Koelnu u Njemačkoj i Duntonu u UK-u, proveden je čitav niz virtualnih, stvarnih i simuliranih testova na hidrauličnim saonicama kako bi se dostigla najviša moguća razina sigurnosti.

Testiranja u Europi, SAD-u, Kini i Australiji i Novom Zelandu stavljaju Ford Fiestu na vrh popisa u testiranjima na sudar. Fiestinih maksimalnih pet zvijezdica za sigurnost koje je zadnje osvojila, dodjeljuje Kinestki Centar za Automobilsku Tehnologiju i Istraživanja - China Automotive Tehnology and Research Center - koji djeluje u okviru Programa Ocjenjivanja Novih Automobila u Kini - China New Car Assessment Program ili C-NCAP. To je nastavak na maksimalnih pet zvijezdica osvojenih u Europi i Australiji i Novom Zelandu.

ford fiesta

Nova Ford Fiesta je također i jedini automobil u svojem segmentu koji je postigao najviše ocjene za sigurnost - Top Safety Pick – koje dodjeljuje Osiguravajući Institut za Sigurnost na Autocestama - the Insurance Institute for Highway Safety – prema novim standardima testiranja te nastavlja dobivati priznanja na najvećim globalnim tržištima za sigurnost i visoke ocjene u neovisnim testiranjima sigurnosti koje provodi treća strana.

Ispod Fiestinog lijepog izgleda je struktura izvedena iz čelika visoke čvrstoće koja čuva kvalitetu i povećava sigurnost putnika. Više od 55 posto Fiestine karoserije napravljeno je od čelika vrlo visoke čvrstoće te ekstenzivnom upotrebom laganog boron čelika visoke čvrstoće koji štiti kritične sigurnosne zone putnika.

: Pogledajte ostala Ford vozila :

Bookmark and Sharefacebookyou-tube
oldtimer club