05.06.2012.

Ford Ka najbolji gradski automobil

Ford Ka je najbolji u kategoriji gradskih automobila prema istraživanju zadovoljstva kupaca koje je proveo J.D.Power and Associates 2012 u Njemačkoj.

Ka je na ljestvici zadovoljstva ocijenjen sa 78.9 posto ili 789 prema VOSS indeksu u kategorijama kvalitete, pouzdanosti, atraktivnosti, servisiranja i troškova vlasništva.

“Ova nagrada odražava stalna Fordova nastojanja da se Ka još više unaprijedi,” rekao je Mike Butler, direktor za kvalitetu pri Ford of Europe. “Za Ford, nema većeg prizanja od zadovoljstva kupaca.”

ford ka

Prestižno istraživanje zadovoljstva kupaca , 2012 J.D. Power VOSS , obuhvatilo je više od 14.000 vozača u Njemačkoj koji su registrirali svoje automobile u razdoblju od siječnja 2009 do prosinca 2010. Ocjenjivano je ukupno 25 proizvođača i 89 modela.

Ford Ka range* uključuje Titanium+ i Titanium, Trend+ i Trend, te edicije Metal Ka, Grand Prix II i Collection. Ka je dostupan s izborom ekonomičnih motora: 1.2 litarskim motorom snage 69PS uz emisije 115g/km CO2; 1.3 litarskim Duratorq TDCi motorom uz emisije 109g/km CO2. Oba su opremljena s ručnim mjenjačem sa 5 stupnjeva prijenosa i sutavom Auto-Start-Stop.

*u Hrvatskoj je Ka dostupan s Titanium paketom opreme te u edicijama Metal Ka, Grand Prix II i Collection.

: Pogledajte ostala Ford vozila :

Bookmark and Sharefacebookyou-tube
oldtimer club