26.09.2012.

Nova Dacia Logan i Nova Dacia Sandero

Osam godina poslije predstavljanja Logana, simbola renesanse marke, Dacia na Pariškom autosalonu 2012. namjerava skinuti pokrov s Nove Dacije Logan i Nove Dacije Sandero.

dacia sandero

Nova Dacia Logan i Nova Dacia Sandero označavaju uvođenje novog, izražajnijeg dizajna koji će poslužiti i poboljšavanju statusa marke.

Dacijin novi dizajn nudi opći dojam kakvoće i snage. Oba modela dijele skladne linije prednjeg kraja i ističu logotip marke smiono postavljen u maski. Izgled prednjeg kraja još je izražajniji zbog oblika širokih svjetala i rešetke maske.

dacia sandero

Gledane sa strane, skladne proporcije karoserijskih ploča uspoređene s ostakljenim površinama pojačavaju dojam čvrstoće koju nameću oblikovani bokovi, istaknutiji blatobrani i užljebljeni bokovi, prepoznatljivo obilježje svih modela.

Oba nova modela imaju novu instrumentnu ploču boje tamnog ugljena ili u dva tona (ovisno o modelu i inačici) s kromiranim obrubima pokazivača i iznimno praktičnim kontrolama posljednje tehnološke generacije.

dacia sandero

Obrubi otvora za ventilaciju, logotip na upravljaču i ručica mjenjača istaknuti kromirani su (ovisno o razini opreme), a donji dio instrumentne ploče obojen je (ovisno o izvedbi) u skladu s ručicama vrata i ukrasnim umetkom upravljača.

Posebna je pozornost posvećena stvaranju trenutačnog dojma kakvoće, pojačanog materijalima uporabljenim u unutrašnjosti i mnogo pomnijom završnom obradom.

dacia sandero

Kako bi zadobila povjerenje kupaca, Dacijina vozila konstruirana su da budu pouzdana na dulji rok. Poput ostatka game, Novi Logan i Novi Sandero nude jamstvo u trajanju od tri godine ili 100 000 kilometara.

: Pogledajte ostala Dacia vozila :

Bookmark and Sharefacebookyou-tube
oldtimer club