DS High Rider

U veljači 2009., Citroen je organizirao događaj na kojem je najavio lansiranje linije posebnih proizvoda : linije DS. Najavljena linija odražava jednu od dimenzija nove dinamičnosti Marke, koju simbolizira novi potpis : Créative Technologie. Komplementarna s osnovnom gamom Citroen, linija DS nudi proizvode radikalnijih linija za kupce u potrazi za snažnim stilom, dizajnom, osjećajima i sofisticiranoscu.

ds high rider ds high rider

Samo godinu dana nakon važnog događaja, Citroen započinje novu etapu evocirajući budućnost navedene linije s koncept vozilom DS High-Rider. Suvremena vizija dinamičnosti koja ističe kompaktnost kao temeljnu vrijednost i koja otvara put novim upotrebama, novom automobilskom užitku i novom tehnoloskom postupku koji se oslanja naročito na pogonski sklop.

ds high rider ds high rider

Ne osporavajući šarm tradicionalnih coupea, Citroen je s ovim koncept vozilom, izumio druge načine izražavanja automobilske dinamičnosti. Navedeni načini izražavanja su manje ograničavajući i manje ekskluzivni, ali bolje prilagođeni uvjetima vožnje u naše doba, te pružaju novi užitak u vožnji.

: Pogledajte ostala Citroen vozila :

Bookmark and Share

facebookyou-tube
oldtimer club