28.03.2014.

Citroën razveselio djecu

Citroën, klaunovidoktori i hokejaši KHL Medveščak posjetili su djecu koja se liječe u Dječjoj bolnici Srebrnjak u Zagrebu, kako bi udružili snage i razveselili bolesnu djecu.

citroen

Ovaj poseban posjet organizirala je tvrtka Citroën Hrvatska u okviru svojih humanitarnih aktivnosti, te iskoristila prigodu da dječjoj bolnici Srebrnjak ustupi Citroën C4 Picasso, monovolumen. Technospace model marke Citroën osoblju bolnice pomoći će u obavljanju svakodnevnih aktivnosti i prijevozu djece.

„Medvjedi“ su se predstavili djeci te im podijeliti male medvjediće, maskotu kluba, klaunovidoktori su svojim specifičnim klaunovskim izričajem donijeli osmijeh i životnu radost u bolničke sobe, a Citroën je djecu razveselio šarenim balonima. Svako dijete dobilo je i spužvasti crveni nosić, simbol Crvenih Noseva.

citroen

Također, kako bi se podržao rad klaunovadoktora koji već tri godine redovno posjećuju Dječju bolnicu Srebrnjak dva puta mjesečno, organizirana je humanitarna prodaja medvjedića s crvenim nosevima u Zig Zag Fan Shopu. Prikupljena sredstva ovom omogućit će veći broj posjeta klaunovadoktora djeci u bolnicama.

: Pogledajte ostala Citroen vozila :

Bookmark and Share

facebookyou-tube
oldtimer club