25.01.2013.

Citroen na sajmu u Bruxellesu

U povodu 91. automobilskog sajma u Bruxellesu, Citroen izlaže dva noviteta koje će komercijalizirati u prvoj polovini 2013.: Citroen DS3 Cabrio, novi primjer uspona prema premium segmentu, i Citroen Berlingo Electric, dokaz zalaganja za manju potrošnju goriva i manju emisiju ispušnih plinova. Ovaj sajam omogućuje posjetiteljima da dodatno upoznaju cijelu gamu lakih gospodarskih vozila.

citroen

DS linija, koju danas čine DS3, DS4 i DS5 i koja je dostupna diljem svijeta, u samo 30 mjeseci prodana je u 300.000 primjeraka. Citroen nastavlja pisati automobilsku povijest te linije i predstavlja novu izvedbu: Citroen DS3 Cabrio. Ova izvedba spaja sve prednosti modela DS3 (stil, osjećaj u vožnji, prostranost) te pruža užitak u vožnji čim se pojave prve zrake sunca. Prodaja počinje već u prvom tromjesečju godine.

Sajam u Bruxellesu istodobno je prigoda da Citroen potvrdi svoja nastojanja u smanjenju potrošnje goriva i emisije ispušnih plinova. Dokaz za to je Citroen Berlingo Electric, novost u segmentu kombi električnih vozila. U Bruxellesu se prvi put predstavlja u serijskoj izvedbi, a njegova komercijalizacija počinje tijekom drugog tromjesečja 2013. Godine.

: Pogledajte ostala Citroen vozila :

Bookmark and Share

facebookyou-tube
oldtimer club