14.05.2014.

Citroen Jumper pretpremijerno u Hrvatskoj

Citroën je pretpremijerno predstavio novi Citroën Jumper na 8. "Kamion&Bus Roll Show", koji se održao 9. i 10. svibnja u Pojatnom na prostoru tvrtke Špoljar Transport d.o.o. Uz novi Jumper, izloženi su još bili Berlingo Furgon produžena kabina i C3 Entreprise.

Novi Citroën Jumper odlikuje suvremen izgled podređen uporabi, s prednjim dijelom koji odražava dinamičnost i robusnost zahvaljujući novim dnevnim LED svjetlima, poklopcu motora istaknutih linija i odbojniku. Dolazi sa širinom tovarnog prostora između unutarnjih blatobrana od 1,42m i korisnom širinom od 1,87m.

Novi Jumper iznimno je udoban, a vozaču nudi optimalno sjedalo s promjenjivom amortizacijom, naslonima za ruke i namještanjem u leđnom dijelu. Posjeduje tehnologije za veću sigurnost poput inteligentnog sustava prianjanja, sustava za nadzor brzine na nizbrdici, programabilnog regulatora i limitatora brzine, sustava za upozoravanje o nenamjernom prelaženju crte i sustava za otkrivanje nedovoljnog tlaka u gumama za bezbrižniju svakodnevnu vožnju. Troškovi njegove uporabe smanjeni su jer je potrošnja goriva manja za 15% u usporedbi s prethodnom generacijom kod određenih verzija.

: Pogledajte ostala Citroen vozila :

Bookmark and Sharefacebookyou-tube
oldtimer club