11.02.2011.

Citroen DS4 najljepši automobil godine

Citroen DS4, drugi po redu model DS linije, proglašen je "Najljepšim Automobilom Godine" od strane 60 000 posjetitelja interneta u ukupno 62 zemlje. Ta nagrada je dodijeljena 27. siječnja Fredericu BANZETU, Generalnom Direktoru marke Citroen, na službenoj ceremoniji 26. Međunarodnog Festivala Automobila.

citroen ds4

Pored tog priznanja šire javnosti, Citroen DS4 osvojio je nagradu "Najljepša unutrašnjost" od strane žirija sastavljenog od poznatih osoba svjetskog značaja iz područja dizajna, sporta, kulture i medija. Druga nagrada odnosi se na kvalitetu i profinjenost modela Citroen DS4 i općenito DS linije.

Predstavljen na prvom svjetskom Salonu automobila u Parizu, koji je održan u listopadu 2010., Citroen DS4 novi je rezultat Créative Technologie koja se očituje u filozofiji DS linije koja naglašava stil, ugođaj, arhitekturu i profinjenost.

citroen ds4

Citroen DS4 ekskluzivan je model već na prvi pogled, posebice zahvaljujući prepoznatljivom prednjem dijelu, logu DS na poklopcu motora i dobroj vidljivosti svjetala danju i noću. Elegantna i profinjena bočna linija automobila, zatamnjena bočna stakla, rubovi prozora presvučeni kromiranim oblogama, izražajnije linije iznad kotača većih dimenzija – sve do 19 inča – i nakošeno stražnje staklo na koje se nastavlja profilirani spojler za naglašenu dinamičnost, odlike su ovog ekskluzivnog automobila. Bez sumnje da je ukupan dojam i status vozila prepoznat od strane korisnika interneta.

citroen ds4

Kao i kod vanjskog izgleda, unutrašnjost modela Citroen DS4 odiše snagom, dinamičnošću i profinjenošću: prednja sjedala mogu biti presvučena kvalitetnom tkaninom "Bracelet" ili punom, kvalitetnom kožom, komandna ploča je kvalitetno izrađena i iznimno ugodna na dodir, putničkim prostorom dominira panoramski krov produžen nakošenim i zatamnjenim stražnjim staklom, sve su to elementi koji ističu osobnost automobila Citroen DS4 i koji su izvrsno prihvaćeni od žirija Međunarodnog Festivala automobila.

 U skladu sa stilom vozila, držanje na cesti je izvrsno te ovaj povišeni coupé s 4 vrata obećava jedinstveni osjećaj u vožnji, poziva na akciju i kretanje.

: Pogledajte ostala Citroen vozila :

Bookmark and Share

facebook twitter rss you-tube
oldtimer club