15.02.2013.

Citroen DS3 Cabrio

Citroen DS3 počeo se prodavati prije nepune tri godine i doživio je neosporan komercijalni uspjeh s gotovo 200 000 prodanih primjeraka. Razvijajući koncept personalizacije s brojnim inačicama krova i izvedbama Racing te Ultra Prestige, DS3 uvelike pridonosi glasovitosti i uspjehu DS linije koja je prodana u više od 300 000 primjeraka.

citroen

DS3 Cabrio ponajprije je istinski DS3 sa svim prednostima koje su pridonijele njegovu uspjehu: dojmljivim stilskim obilježjima, uglađenošću do najsitnijih detalja te istinskim užitkom u vožnji već od prvih okretaja kotača.

citroen

DS3 Cabrio znači i odabir suvremenoga tehničkog rješenja koje naglašava njegov jedinstveni karakter i ni u čemu ne narušava osjećaj povezanosti s cestom što ga pruža izvorni DS3. Njegov sklopivi krov obogaćuje ionako široku lepezu mogućnosti prilagodbe. U ponudi su tri vrste platna: crno, plavo Infini i monogram DS. DS3 Cabrio naslijedio je i uglađenost DS linije, od koje je preuzeo i inovativni stražnji svjetlosni uzorak s 3D efektom kao i jedinstven način otvaranja stražnjih vrata.

citroen

Proizvodi se u tvornici u Poissyju u Francuskoj, a u Hrvatskoj kreće u prodaju na proljeće 2013. godine i odmah se nudi izvedba koja ispušta samo 99g CO2/km.

: Pogledajte ostala Citroen vozila :

Bookmark and Share

facebookyou-tube
oldtimer club