13.09.2012

Citroen DS3 Cabrio

Samo nekoliko dana uoči Salona automobila u Parizu, Citroen najavljuje okretanje još jedne stranice u povijesti DS linije otkrivajući novi oblik karoserije: DS3 Cabrio. Njegova inteligentna arhitektura vozaču pruža užitak i u najmanjoj sunčevoj zraci jer se DS3 Cabrio oslobađaj ograničenja tradicionalnih kabrioleta.

citroen dc3 cabrio

DS3 Cabrio ponajprije znači užitak u svakom trenutku. Citroen DS3 počeo se prodavati tek prije dvije godine i doživio je komercijalni uspjeh s gotovo 180 000 prodanih primjeraka. Razvijajući koncept personalizacije s brojnim inačicama krova i izvedbama Racing, Ultra Prestige i Just Mat, DS3 uvelike pridonosi glasovitosti i uspjehu DS linije koja je prodana u više od 250 000 primjeraka.

citroen dc3 cabrio

DS3 Cabrio ponajprije je istinski DS3 sa svim prednostima koje su pridonijele njegovu uspjehu: dojmljivim stilskim obilježjima, uglađenošću do najsitnijih detalja te istinskim užitkom u vožnji već od prvih okretaja kotača. DS3 Cabrio znači i odabir suvremenoga tehničkog rješenja koje naglašava njegov jedinstveni karakter i ni u čemu ne narušava osjećaj povezanosti s cestom što ga pruža izvorni DS3. Njegov sklopivi krov obogaćuje ionako široku lepezu mogućnosti prilagodbe. U ponudi su tri vrste platna: crno, plavo Infini i monogram DS.

citroen dc3 cabrio

DS3 Cabrio naslijedio je i uglađenost DS linije, od koje je preuzeo i inovativni stražnji svjetlosni uzorak s 3D efektom kao i jedinstven način otvaranja stražnjih vrata. Proizvodi se u tvornici u Poissyju u Francuskoj, počet će se prodavati početkom 2013. godine, a već otpočetka nudit će se izvedba koja ispušta samo 99g CO2/km.

: Pogledajte ostala Citroen vozila :

Bookmark and Sharefacebookyou-tube
oldtimer club