14.08.2012.

Citroen C5: poboljšan izgled i nova tehnološka oprema

Od izlaska na tržište početkom 2008., Citroen C5, dostupan u limuzinskoj i karavanskoj izvedbi Tourer, prodan je u više od 400 000 primjeraka. Osnažen tim komercijalnim uspjehom, Citroen C5 doživljava stilska i tehnološka poboljšanja koja dodatno naglašavaju njegovu suvremenost i osobnost:

citroen

Citroen C5 odsad nosi nove chevrone Marke koji su zaobljeniji pa dodatno naglašavaju njegovu izražajnost. Citroen C5 ima također novu smeđu boju karoserije «Guaranja». U unutrašnjosti, u izvedbi Exclusive, Citroen C5 nudi nove presvlake u kombinaciji kože i tkanine, kao i nove ukrasne elemente.

Za što lakša putovanja, Citroen C5 opremljen je novim navigacijskim sustavom eMyWay povezanim s „priključnom kutijom“ koja sadrži univerzalni audiopriključak, priključak za USB i komplet za telefoniranje slobodnih ruku Bluetooth. Na modelu Citroen C5 Tourer, ovaj navigacijski sustav može se kompletirati s kamerom za vožnju unatrag koja olakšava parkiranje.

Citroen C5 oduvijek ima suvremene, odnosno ekskluzivne tehnologije u službi ugodnog boravka, udobnosti i sigurnosti svih putnika poput sustava Citroen eTouch ili pak ovjesa Hydractive III+, Citroenova svjetskog ekskluziva.

: Pogledajte ostala Citroen vozila :

Bookmark and Sharefacebookyou-tube
oldtimer club