10.12.2010.

Citroen C5 New Business cijena

Ubrzo nakon lansiranja redizajniranog Citroena C5 na hrvatsko tržište, Citroen od prosinca obogaćuje svoju ponudu specijalnom serijom Citroen C5 New Business. Radi se o poslovnim modelima C5 namijenjenih tvrtkama te kupcima koji traže izvrsno opremljen model po atraktivnoj cijeni. Specijalna serija Citroen C5 New Business u ponudi je u limuzinskoj i Tourer izvedbi te s dizelskim 2.0 HDi 140 i 2.0 HDi 160 BVA motorima. C5 New Business HDi 140 u limuzinskoj izvedbi u ponudi je s cijenom od 187.900 kn, a C5 New Business HDi 160 u Tourer izvedbi s cijenom od 197.900 kn.

c5 new business

Specijalnu seriju Citroen C5 New Business krasi bogata oprema koja uključuje 6 zračnih jastuka, ESP + ASR, naplatke od lagane legure 18“, navigaciju MyWay i bluetooth, putno računalo, regulator/limitator brzine, audio sustav CD MP3 bituner, dvozonski automatski klima uređaj, Paket Svjetlost, Paket Senzor 1, upravljač presvučen kožom i podesiv po visini i dubini, LED dnevna svjetla, metalik boju, svjetla za maglu, automatsku električnu parkirnu kočnicu, električne i grijane preklopive retrovizore, akustično vjetrobransko staklo, sekvencijalne električne podizače prednjih i stražnjih stakala, sjedalo vozača i suvozača podesivo po visini, podešavanje lumbalnog dijela naslona sjedala vozača, prednji centralni naslon za ruke, središnji naslon za ruke straga, kromirane letvice na bočnim staklima i dr.

c5 new business

Citroen C5 New Business s motorom 2.0 HDi 140 u ponudi je s klasičnim ovjesom i ručnim mjenjačem sa 6 brzina, dok s motorom 2.0 HDi 160, dolazi s Hydractive III + ovjesom, automatskim mjenjačem sa 6 brzina i automatskom električnom parkirnom kočnicom.

: Pogledajte ostala Citroen vozila :

Bookmark and Share

facebookyou-tube
oldtimer club