21.08.2012.

Citroen C3 i C4 Enterprise – Nova gospodarska vozila sa 100 % odbitka PDV-a

Citroen je obogatio ponudu lakih gospodarskih vozila te lansira na hrvatsko tržište novi Citroen C3 i C4 Enterprise, putničke modele u dostavnim izvedbama. Citroen C3 i C4 Enterprise su jedinstvena gospodarska vozila koje preuzimaju dinamičan stil osobnog vozila, njegove vozne karakteristike i adute u pogledu udobnosti i sigurnosti, te prednosti lakog gospodarskog vozila. Iznutra dolazi iz tvornice s dva sjedala i teretnim prostorom. Glavna pogodnost njihove nabave je činjenica da se registriraju kao lako gospodarsko vozilo sa 100 % odbitka PDV-a.

citroen

Novi Citroen C3 Enterprise u serijskoj opremi ima ABS + REF + AFU, daljinsko centralno zaključavanje, električne vanjske retrovizore, klima uređaj, prednje električne podizače stakala, pregradnu stijenu, prekrivač za prtljagu, progresivni servo upravljač, rezervni kotač standardnih dimenzija, sjedalo vozača podesivo po visini, upravljač podesiv po visini i dubini, zračni jastuk za vozača i suvozača i dr.

citroen

Citroen C3 Enterprise u ponudi je s benzinskim 1.4i motorom koji razvija 54 kW (73 KS) i cijenom od 69.900 kn, te s dizelskim HDi 70 motorom koji razvija 50 kW (68 KS) i cijenom od 84.900 kn. Korisna nosivost iznosi 369 kg na benzinskoj, te 409 kg na dieselskoj izvedbi, a obujam prostora za teret 579 litara ispod pregradne police i 996 litara (norma VDA) do krova.

citroen

Novi Citroen C4 Enterprise krasi bogato serijska oprema koja uključuje ABS + REF + AFU, bočne zračne jastuke i zračne zavjese, daljinsko centralno zaključavanje, električne i grijane vanjske retrovizore, ESP + ASR, klima uređaj, prednje električne podizače stakala sa sekvencijalnim podizanjem i spuštanjem te zaštitom od priklještenja, pregradnu stijenu, prekivač za prtljagu, putno računalo, radio CD MP3 s komandama na volanu i jack utičnicom, regulator/limitator brzine, sjedalo vozača podesivo po visini, upravljač podesiv po visini i dubini, zračni jastuk za vozača i suvozača i dr.

citroen

Novi Citroen C4 Enterprise u ponudi je s dizelskim HDi 90 motorom koji razvija 68 kW (92 KS) i cijenom od 105.706 kn. Korisna nosivost iznosi 545 kg, a obujam prostora za teret 803 litara ispod pregradne police i 1246 litara (norma VDA) do krova.


: Pogledajte ostala Citroen vozila :

Bookmark and Share

facebookyou-tube
oldtimer club