24.02.2011.

C-Zero: prva flota el. vozila

U četvrtak, 10. veljače 2011., u sjedištu tvrtke Citroen održana je isporuka automobila Citroen C-Zero kompaniji National/Citer, specijaliziranoj za rent-a-car. Generalni direktor tvrtke Gérard Maitre primio je od Xaviera Chardona, direktora prodaje marke Citroen u Francuskoj, ključeve prvog od 250 automobila Citroen C-Zero, koji će uskoro biti u rent-a-car ponudi. National/Citer tako je postao prva rent-a-car kompanija opskrbljena velikim voznim parkom 100% električnih vozila.

c-zero

Citroen C-Zero, koji je u prodaji od rujna prošle godine, zadovoljava potrebe mnogobrojnih tvrtki koje prihvaćaju strategiju održivog razvoja i traže sredstva za prijevoz koja čuvaju okoliš. Automobil Citroen C-Zero ima brojne prednosti koje zadovoljavaju navedena očekivanja. Riječ je o 100% električnom vozilu koje je osmišljeno za vožnju gradom, ima četiri sjedala, brzo se puni, ima opremu na razini svoje klase i autonomiju od 150 km, što pokriva dnevne potrebe za prijevozom. Od kraja mjeseca ova su vozila na raspolaganju u agencijama za najam vozila National/Citer u Parizu, a do kraja lipnja i u većini velikih gradova u Francuskoj.

c-zero

S modelom Citroen C-Zero, National/Citer otvara novu etapu u svojem zauzimanju za očuvanje okoliša te omogućava velikom broju ljudi «eko vožnju» s nultom potrošnjom goriva i nultom emisijom CO2. Ova jedinstvena ponuda na raspolaganju je već za 35 eura, koliko iznosi poludnevni najam vozila.

: Pogledajte ostala Citroen vozila :

Bookmark and Sharefacebookyou-tube
oldtimer club